Vi har ett stort sortiment av de ledande märkena inom hårvård till försäljning. Vi ger dig personlig rådgivning om du kommer in på salongen för att hitta rätt produkter just för dig och ditt önskemål.

 

Rätt produkter!

Rätt shampo och balsam är A och O för att din frisyr och ditt hår ska fungera. Olika frisyrer kräver olika produkter. Så även för shampo och balsam. För vissa är det volymprodukter som är bäst,andra kväver fukt eller mer vård för att bygga upp sitt hår. Gör du färgbehandlingar på ditt hår är det oftast ett färgbevarande shampo och balsam som kvävs för att bevara färg och lyster så länge som möjligt.

Viktigt utöver vården är framförallt värmeskydd för håret mot alla värmeverktyg som vi använder idag såsom  fön,locktång el plattång.

Glöm ej heller olja och inpackning som pricken över i.et!!!! Allt för att bygga upp och stärka ditt hår så mycket som möjligt.

Du vet väl... att du bör använda både shampo och balsam därför att shampo öppnar och tvättar rent hårstrået, balsam stänger och skyddar!!!

 

Sen har vi styling; En djungel med dagens utbud men här gäller det att tänka till ungefär som en tavla.... du måste ha en bra grund för annars får du inget snyggt färdigt resultat,det funkar kanske ett litet tag fast snart faller allt! Här gäller lite olika produkter för olika frisyrer givetvis men oftast kan man tänka så att volym som mousse/kräm el gele (givetvis värmeskydd)i fuktigt hår,när håret är torrt fortsätter vi med formkräm, wax el gele. Här kan några av oss vara nöjda i vardagen men den som vill lite mer tar vi fram sprayen som avslutning!!!

 

OLA PLEX behandling

Ola plex är en molekyl framtagen av forskare i USA, denna finns nu på den svenska marknaden. Produkten är helt fri från silikon och oljor. Den används på slitet och sönderbehandlat hår. Ola plex kan användas på alla typer av hår och man gör den antingen som en egen behandling eller blandas med den kemiska behandlingen man ska göra på sitt hår. Ola plex återskapar och bygger upp bindningarna i håret, kvaliten blir bättre än innan tex. färgningen.

Ola plex vårdar håret under färgningen och efter resultatet blir ett starkare och friskare hår.

 

HUR GÅR DET TILL?

Vi gör antingen ola plex som en egen behandling el blandar den i färgbehandlingen. När färgen sköljs ur tillsätts ytterligare en komponent av ola plex. Efter behandlingen har du möjlighet att köpa med en 3:e del att fullfölja behandlingen hemma för absolut bästa resultatet. Denna gör du 1gång/vecka. Håret blir bättre och starkare för varje ola plex behandling som görs på ditt hår.

Välkommen in till oss och prova denna fantastiska produkt!

 

Våra produkter/märken vi använder och har till försäljning:

Lanza, Goldwell, Wella, Loreal, Montibello, Joico, Marc inbane, HH simonsen, Di-Fi

Repslagarvägen 1

446 37 Älvängen

0303 - 74 88 93

OBS! 2 kvällar /vecka håller vi öppet

efter önskemål samt en morgon öppnar vi tidigare vid önskan.

Mån - Fre

9 - 18