Annika

Madde

Startade upp
Klippoteket Huvudsaken 1988.
Annika har godkänt
Mästarbrev och Gesällbrev.
Har alltid gillat variationer som vårt yrke ger oss. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Det är kul att få hjälpa människor till förändringar med sitt hår. Älskar när hon får fria händer och får göra en ”TOTAL MAKEOVER.”

Har jobbat här på Klippoteket Huvudsaken en lång tid nu
och är även delägare.
Madde har godkänt
mästarbrev och gesällbrev.
Fick min utbildning på Ester Mosesons frisörgymnasium. Gillar det mesta inom vårat yrke, tycker om variationen och skapandet. Att få vara med att göra andra människor glada, nöjda och positiva genom att använda mina breda kunskaper i färg och form är det bästa med mitt yrke.

Monica

Nikolina

Repslagarvägen 1

446 37 Älvängen

0303 - 74 88 93

OBS! 2 kvällar /vecka håller vi öppet

efter önskemål samt en morgon öppnar vi tidigare vid önskan.

Mån - Fre

9 - 18

En inbiten frisör som brinner för sitt yrke och skapande. Hon har sett trender komma och gå men känner fortfarande den där härligt skapande lusten som vårat yrke kräver. Älskar utmaningarna vi får dagligen med att ge våra kunder nya idéer och se möjligheter med varje individ.

Nyutbildad frisör, tog studenten på Burgårdens Gymnasium 2015. Nikolina är otroligt duktig på långa hår ; oavsett om det gäller en avancerad färg el styling/uppsättning. Hon tycker dock variationen är ett skönt inslag i vårt kreativa yrke allt från den korthåriga killen till ett härligt långhår.